Vissza a főoldalra

Munkahelyi segítő személy

Abban az esetben, ha a megváltozott munkaképességű munkavállalónk egészségkárosodása, fogyatékossága indokolja, segítő személy közreműködését biztosítjuk a munkába járáshoz, illetőleg a munkavégzéshez.

Valamennyi munkacsoportunkban alkalmazunk munkahelyi segítő személyeket, akik valamennyien részt vettek saját egész napos szakmai képzésünkön, ahol felkészült szakembereink a Szociális Munka Etikai Kódexén alapuló oktatásban részesítették őket.

Segítő munkatársaink munkájuk során folyamatosan együttműködnek és konzultálnak a rehabilitációs csoport tagjaival, és kötelesek munkakörüket érintő előírt képzéseken részt venni, melyet évente legalább egy alkalommal tartanak szakembereink. Megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő munkavállalóink munkába járását – ahol ez megoldható - saját szállítás megszervezésével és folyamatos biztosításával segítjük elő.

TÁJÉKOZTATÁS ÜZEMI TANÁCS VÁLASZTÁSRÓL

(2019.08.29. 14:55)

A Választási Bizottság az alábbi tájékoztatást teszi közzé a Civil Nonprofit Kft-nél 2019.08.12-én lezajlott üzemi tanácstag-választásról:
Tovább >>

III. SZERETETGOMBÓC VIGADALOM

(Program dátum: 1970.01.01.)

Mulatságunkat 16 órai kezdettel az Üllői Sportcsarnokban tartjuk. SZTÁRVENDÉG: KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI.
Tovább >>

Munkavállaláshoz szükséges képességek fejlesztése című alapvető képzés - Szolnok

(2015.07.21. 10:51)


Tovább >>

Látogatók száma 2010.07.29 óta:
316244