Vissza a főoldalra

Segítő szolgáltatások

A Civil nKft-nél foglalkoztatott megváltozott munkaképességű munkavállalók számára a Civil Érték Egyesülettel fennálló ellátási szerződés keretében segítő szolgáltatásként az alábbi segítő szolgáltatásokat biztosítjuk.

 • Életvezetési tanácsadás: az életpályán, az életútban való elakadás, megtorpanás továbblendülésének segítése.
 • Jogsegélyszolgálat: szóbeli jogi tanácsadás adása, beleértve az ügyfél iratainak tanulmányozását
 • Szociális ügyintézés: segítségnyújtás hivatalos ügyek intézésében. Segítő közreműködés a hivatalos iratok, nyomtatványok, kérelmek kitöltésében, a megfelelő helyre való eljuttatásában, akadályoztatás esetén a közvetlen ügyintézésben.
 • Családgondozás: Munkatársainkat és családjukat érintő szociális és életvezetési problémák okainak feltárása és – lehetőség szerint - okainak megszüntetése.
 • Munkaerő-piaci információ nyújtása: munkavállalóink tájékoztatása, az egyéni igényeiknek megfelelő betölthető állás lehetőségekről.
 • Munkatanácsadás: Feltárja az igénybe vevő személy elhelyezkedését akadályozó körülményeket, a munkavállalást akadályozó problémák megszüntetése érdekében történő segítő tervek, kidolgozását biztosítsa.
 • Pályatanácsadás: a pályamódosítás lehetőségének elősegítése, az egyéni képességek, érdeklődési területek adottságok, és a munkaerő-piaci igények tükrében, megfelelő pályaterv kidolgozásával.
 • Rehabilitációs tanácsadás: elősegíti a foglalkozási rehabilitáció irányának meghatározását, azon megváltozott munkaképességű munkatársaink számára, akik képzési szintjüknek megfelelő munkakörbe nem helyezhetőek.
 • Pszichológiai tanácsadás: Segít feltárni és lehetőség szerint megoldani munkatársaink számára az életvezetésből, a személyiségproblémákból eredő, munkavégzést, illetve elhelyezkedést akadályozó tényezőket.

A segítő szolgáltatások igénybe vétele önkéntes, munkavállalónk meghatározhatják, hogy a számukra felajánlott szolgáltatások közül melyikre tartanak igényt. A dokumentumok kezelése a Személyes adatok védelméről szóló 1992. LXIII.tv. értelmében történik.

Munkavállalóink a szolgáltatások iránti igényüket jelezhetik:

Személyesen, telefonon, faxon, levélben a Civil Érték Egyesület munkatársainál, rehabilitációs tanácsadónknál, Nagy Erikánál vagy rehabilitációs mentorunknál Pécsi Ilonánál:

 • 2225 Üllő, Pesti út 124., Telefon/Fax: 06(29)321-876,322-461
 • e-mail-ben: info@civilkozpont.hu

Amennyiben nem tud minket elérni, kérje csoportvezetője, telephelyvezetője segítségét!

A segítő szolgáltatás igénybevétele történhet munkavállalóink, illetve a foglalkoztató kezdeményezésére, a munkavállaló számára a segítő szolgáltatás felajánlásával

SEGÍTŐ SZOLGÁLTATÁST VÉGZŐ SZAKEMBEREINK LISTÁJA TELEPHELYENKÉNT A KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK KÖZÖTT TALÁLHATÓ!

ÚJRA PARASPORT NAP ÜLLŐN

(2022.05.05. 13:36)

2022. MÁJUS 7-ÉN 9 ÓRÁTÓL MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK AZ ÜLLŐI SPORTCSARNOKBAN!
Tovább >>

III. SZERETETGOMBÓC VIGADALOM

(Program dátum: 1970.01.01.)

Mulatságunkat 16 órai kezdettel az Üllői Sportcsarnokban tartjuk. SZTÁRVENDÉG: KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI.
Tovább >>

Munkavállaláshoz szükséges képességek fejlesztése című alapvető képzés - Szolnok

(2015.07.21. 10:51)


Tovább >>

Látogatók száma 2010.07.29 óta:
509469